perjantai 25. marraskuuta 2011

Rainy Thursday


Meitsin elämä pyöriny aikalailla koulun ympärillä koko viikon, mut onneks on välillä aikaa levähtääkki.. Lähinnä päntänny mantsaa ja äikkää ku kirjotukset lähenee! Mutta on tässä siis muutakin tullu tehtyy :D Tahmelassa tullu suht paljon chillattuu ja eilen tosiaan oli Jonnalla parturi mis olin henkisenä tukena..


Parturi-Kampaamo Liudmila Parviainen 
Hämeenkatu 3
33100 Tampere  
03 2231318

 Mitä hintoja kattelin ni tosi edullinen paikka! Perus hiusten leikkuu tais olla 20e ja Jondella värjättiin ja leikattiin niin 65e.. Monessa paikassa saat maksaa lähemmäs 100e, ainaki missä ite käyny joskus!



  ‎ 

 Lopputuloksesta tuli kaikinpuolin hyvä ja tais olla ite asiakaski tyytyväinen ;) Kivaa vaihteluu.. Kyl siit 15cm ainaki lähti! Parempaa kuvaa tulee varmaan myöhemmin? Saa Jonsku ite laitella. Tossa viä vähän eilisen kurmeen fiilistelyjä, käväsin Pikkukiinalaisessa syömässä, 7e makso, ihan ähky ni oli pakko ottaa loput mukaa ja super hyvää, suosittelen!




                                                   Tuomiokirkonkatu 21
                                                     33100 Tampere
                                                              045 201 0411

Parturin jälkeen kävästiin kahvittelemassa ja siitä juoksin aikuislukiolle.. Ilta meni Tomin kans ja nyt himas viettelemäs vapaapvä! Ihan kamala ilma tuolla pihalla, hyvällä omallatunnolla kattelen Kung Fu Panda2 peiton alla!


Kivat vklp kaikille!
-Jenni 

1 kommentti:

  1. Tiedätkö onko tuolla kampaamolla nettisivuja, en itse ainakaan löytänyt... :D

    VastaaPoista