maanantai 14. marraskuuta 2011

busy but happy

Heips!

Maanantai on ollu perus kiireinen! Rehellisesti sanottuna viimeset 3kk on ollu koko ajan menoa. On tullu sovittua tapaamisia niin paljon että puolet niistä on saattanu unohtaa. Se on noloo ku unohtaa jotain tärkeitä tapaamisia, mutta tässä nyt on omalta osalta kyse semmosista "moi mitä kuuluu" tapaamisista, onneks. On ollu soittokeikkaa siällä sun täällä ja idols houkuttelee! Ilmottauduin,mutta en tiädä kerkeänkö menemään, koska koe laulut on samana päivänä ku mulla on ammattikoulun päättötyön esittely. Uskon että sillä on tarkotus jos en pääse sinne karsintoihin. Saa sitä muutenkin laulaa paljon!
Ollaan Jennin kanssa mietitty että olis siisti perustaa joku bändi, missä voitais ehkä yhdessä laulaa. Että jos koet haluavas samaa ja sulla on talenttia kentiäs soittaa kitaraa taikka muuta vastaavaa niin pistä viestiä vaa rohkeesti!:)



Koulupäivien jälkeen kotimatka käy aina kaupungin kautta ja kun niitä kavereita usein siinä välissä näkee, maistuu kahvikin hyvälle! ps.Se maistuu aina!
Nyt maanantaina menin koulusta taas kahville,mutta tällä kertaa en kaupunkiin, kävin pikaisesti Jennin luona hörppäämässä kupillisen pähkinä jäätelön kera! nam! Sieltä jatkoin matkaa keskustaan Leenikselle (kaverille) missä sitte näin monia mutaki kavereit plus paria ihan uutta tuttavuutta. Juteltiin mukavia parisen tuntia, kuunnteltiin musiikkia ja viahdettiin yleisesti kuulumisia ja mietittiin/suunniteltiin teeman omaisia pikkujoulu kekkereitä. Sitten keskustorille bussiin ja kotiin nukkumaan, yksi maanantai taas takana, toivon mukaan ens viikolla taas seuraava.



Tosta vikasta kuvasta pakko sanoo, että näin semmosen pikkukaupan lähellä laukontoria ku kävelin siitä ohi, tommoi naine piteli jotain timanttia,söpö.
-Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti