lauantai 11. helmikuuta 2012

amigos

moikka!

Nyt on työharjottelu ohi! ja tän viikon kitaran soittelut soiteltu! keikat meni hienosti ja sain hyvää palautetta! Jääny tosi hyvä fiilis tän viikon jälkeen vaikka pariin kertaan taas onki menny hermot noihin bussi aikatauluihin. Mutta noin muuten tosi kiva viikko takana päin ja seuraavaa odotelles! Nautitaa ny tästä viikonlopusta ku ei oo duuniikaa toisin ku taas ensviikolla on!

Työharjottelu paikasta sain pari ihanaa lahjaa, semmosen nuottikirjan ja sitte semmosen mukin mis on vanhan lempäälän keskustasta kuva ja siin lukee Lempäälä. Jotenki tulee niin ikävä tota mestaa ja ärsyttäää ku joutuu herää aamul taas aikasemmi ku koulumatkaan menee semmonen tunti ainakin ku pitää mennä keskustan kautta. Eri juttu jos menee pyöräl ni ei tartte kiertää sillei, menee vaa puol tuntii, mut semi ilkee ny tommosis pakkasissa pyörällä lähtee yhtään ja minnekkää :D kuitenkin se 10km matkaa.

Tää vklp menny kivasti ja mesen kautta innostuin leikkii tolla web kameralla :D kaikki hauskoi säätöi saa aikaa silläki! ei ennen vanhaan ollu tommosia vempeleitä! No mutta palataan nykyhetkeen ja siihen että oikeesti nukkumaan! Huomenna kohti valkeekoskee!:3







Hauskaa sunnuntaita! ja nyt kauniita unia!
-Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti