lauantai 7. huhtikuuta 2012

what can i say

Moikka!!

Pitkästä aikaa taas tuun tänne kirjottelemaan! en muista aikamääreellisesti kuinka kauan siitä on ku kirjotin mutta tuntuu muutamalta vuodelta!!
Tässä on tapahtunu vaikka ja mitä! Koulussa oli lukujakso nyt parikuukautta ja suoriuduin kaikista kokeista läpi! viel pitäs yks enkunesitelmä pitää tiistaina ja sitte kirjottaa työelämätiedon opettajalle joku essee. Siinä se sitten on, työharjottelua vaille valmis ammattiin. Tuntuu niin mahtavalta:)

Parilla kaverilla on studio tossa tampereen keskustassa ja oon siellä käyny kuvaamassa ja kuvattavana! on ollu siistiä olla mukana jossain sen studion projekteissa ja muutenkin. Just muutama päivä sitte käytii näsinneulassa kuvaamassa tampereesta semmonen melkein 40kuvan panoraama. Olli vielä käsittelee photarilla sen kuvan.







Harmittaa tosiaa ku en oo tänne kirjottanu, On tapahtunu semmosii pienempii juttui ja si ne on unohtanu eikä tässä ny osaa kertoo sitte. Pitää ryhdistäytyy.

Palataan astialle pian!:)

-Jonna

2 kommenttia:

  1. todella kiva blogi teillä, tämä ulkoasu ja banneri on erilainen kun kaikilla muilla ja erottuu edukseen! :) tsemppia!

    remixofthelife-suvi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon! anteeks tän vastaamisen kestäminen! En käy tuol sähköpostissa ni menee huomaamatta ohi nää! ihana kuulla että tää banneri toimii!:)

      Poista